Contingut de les classes

Inside the music amb Mikey Pedroza, Kamile Pundziute i Judit Neddermann

Per ballar cal seguir els tempos però sobretot cal sentir la música. Més enllà de les matemàtiques cal gaudir de cada nota. En aquesta classe us ensenyarem a entendre què ens està dient la música, com interpretar-ho i, finalment, aplicar-ho al nostre ball. Els professors internacionals Mikey Pedrosa i Kamile Pundziute ens ensenyaran el camí i la música, en directe, anirà de la mà de la banda Doc Scantlon i la Judit Neddermann, una de les veus destacades de l’escena jazzística actual.

Musicalitat

Partner comunication and connection amb Laia Puig i Gustav Jakobsson

Quina màgia quan leader i follower connecten! En aquesta classe treballarem tots aquells elements que ens ajudaran a gaudir del ball amb parella i amb la música. Per aconseguir-ho tindrem a una parella que fa anys que han trobat aquesta connexió, la Laia Puig i en Gustav Jakobsson. Ells ens explicaran els seus secrets i petites subtileses que milloraran la connexió. Speaksies seran els encarregats de posar la música en directe. El menage a trois de swing somiat per tothom.

Teatralitat

Express your feelings amb Simon Bressanelli, Irene Ragusini i Mireia Font

Cada cançó és diferent i cadascú la viu a la seva manera. Quan ballem l’expressivitat és un element fonamental i no cal deixar-lo de banda. En aquesta classe t’ensenyarem a connectar amb el que sents cada moment i com expressar totes aquestes emocions. En Simon Bressanelli i la Irene Ragusini ens donaran les eines per poder expressar-nos de la millor manera. A més, també comptarem amb l’ajuda d’una ballarina de dansa contemporània que ens ajudarà a reforçar de manera gràfica i amb el moviment totes les nostres emocions. La idea és clara: expressat, expressat i expressat!

ConnexiÓ

 

Important: l’idioma oficial del festival serà l’anglès.

 

Consulta els horaris de les classes

Accedir a l’agenda

O, si ja ho tens clar...

Inscriu-t’hi ara