On es fa el Feel & Swing?

Prullans de la Cerdanya

És un municipi situat a la baixa Cerdanya en un entorn immillorable. Entre els seus principals atractius hi trobem les esplèndides vistes a la vall de la Cerdanya i a la Serra del Cadí, així com també l’església romànica de Sant Esteve, construïda entre el segle XI i XII. El municipi també compta amb la Cova d’Anes, dos dòlmens, la Torre dels Barons o les masies de Prullans, algunes d’elles amb restes visigòtiques. Un municipi tranquil, ple d’història on hi trobarem l’essència rural de la Cerdanya, gaudint de bones vistes, natura i gastronomia.

Allotjament

“Feel & Swing” es farà els dies 25, 26 i 27 de novembre a les instal·lacions de Cerdanya Resort & Spa i apartaments Ca l’Auren situats a davant de l’hotel, a la localitat de Prullans de la Cerdanya.

Apartaments

L’allotjament previst en el full pass i en el party pass és als apartaments de ca l’Auren situats davant de l’hotel on es realitzaran totes les activitats.

Es pot dormir a l’hotel amb un suplement de 20 euros per persona. A l’hora de formailitzar el teu registre podràs escollir aquesta opció.