Un festival de festa!

Les festes es duran a terme just davant de l’Hotel, a la sala Ca l’Antoni amb tot l’encant de Prullans i amb més de 400 m2. Tenim el lloc, l’atmosfera i les bandes adequades per fer-te disfrutar com poques vegades recordes.

Festa de divendres

Començarem a les 21:30, on tindrem el plaer de gaudir de la Banda de Doc Scanlon’s Cool Cat Combo. Gaudirem de la presentació dels nostres professors internacionals. Visca l’espectacle! Seguidament la festa continua, amb una banda que fins ara mai ha tocat a Barcelona. Un dels grans descobriments de l’escena swinguera del panorama actual, des de Grècia venen els Speaksies. Una banda que de ben segur no us deixarà indiferent pel seu estil únic i inconfusible. Desfruitareu com a bojos del que transmeten i de l’energia que contagien. Però si encara teniu més ganes de festa, tenim el nostre DJ convidat, Mr. Van der Lust, el qual la festa durarà fins que vosaltres digueu prou! Us anunciarem el tema de la festa més endevant! Estigueu atents!

Festa de Dissabte: Gloamour, glamour i més glamour!

Sabem que la festa de divendres serà increïble, i no volem que el dissabte sigui menys. Per aquest motriu, t’hem preparat un munt de sorpreses! I clar… si son sorpreses… no et podem explicar més… El que si podem assegurar-te és que la recordaràs durant molt de temps. A les 21:30 començarà el sopar de gala. És imprescindible venir vestit elegant i de l’època. És un sopar de gala! I heu de venir ben empolainats! Servirem el nostre menú amb tocs del New York dels anys 30, més champain please? Mentre tothom està sopant i còmodament assegut a la seva taula perquè no et perdis detall, tindrem les final de les J&J seguidament de les exhibicions dels professors. I aquí la màgia, el sopar es transformarà en la festa, i començarà la batalla de bandes. Vosaltres decidireu qui es el vencedor! Pels que encara necessiteu ballar més, el nostre super DJ MR. Van der Lust, ens continuarà punxant la millor música fins que vosaltres li digueu el contrari. Prepareu-vos, perquè les diferents sorpreses que us tenim preparades, el sopar de gala amb menú d’època, la batallada de bandes i sobretot, l’ambient que es generarà farà que no vulgueu que acabi la festa!

BBQ Party OldStyle

El diumenge al migdia farem una gran barbacoa de cloenda del festival, per acomiadar aquest dos dies fantàstics de swing.