Tres nivells de curs per adaptar-nos a tu

Intermediate

Nivell enfocat als hoppers que porten fins a 1 any i mig ballant.

Si saps assolir els passos que ja has après a la teva escola, però encara notes que no et surten del tot polits, aquest és el teu nivell!

Partner comunication and connection: Treballarem com suavitzar la connexió i donar-li l’energia per fer el ball molt més agradable. Farem passos senzills però molt diferents que podràs aplicar al teu Lindy Hop.

Inside in the music: Repassarem breument les estructures del swing i us ajudarem a aconseguir que música i ball vagin a una.

Express your feelings: T’ensenyarem a expressar-te amb la música i el que sents d’una forma senzilla però alhora vistosa.

Intermediate-advance

Nivell enfocat al hopper que porten entre 1 any i mig a 3 anys ballant.

Si vas sovint a les jams, et sents còmode participant a les diferents J&J i no tens problemes per enllaçar diferents passos amb certa dificultat, aquest és el teu nivell!

Partner comunication and connection: Buscarem els punts de connexió que cal pujar i baixar d’intensitat, sempre buscant un motiu i una intencionalitat.

Inside the music: Detectarem els diferents matissos de la música per esbrinar què ens està dient i poder transmetre mentre ballem que ens diu la música.

Express your feelings: Entendrem el nostre cos i prendrem consciència del que sentim per transmetre-ho.

Advance

Aquest és un nivell enfocat al hopper que porten més de 3 anys ballant.

Si has assistit a workshops internacionals, coneixes les diferents mogudes de la teva ciutat i tens facilitat per aprendre nous passos, aquest és el teu nivell!

Partner comunication and connection: Connectarem amb la parella des d’un punt de vista molt més profund, buscant el menys és més, però sempre d’una forma clara i subtil.

Inside the music: Aprendrem a jugar amb els diferents matisos i colors que ens pot donar una mateixa cançó.

Express your feelings: Buscarem la perfecció del moviment, donant-li una nova forma i més qualitat.

Consulta els professors que faran aquestes classes.
Important: l’idioma oficial del festival serà l’anglès.