speaker-info

Doc Scanlon’s Cool Cat Combo

Catalunya

Es tracta d’una de les bandes més actives i de ben segur que n’he sentit a parlar. Una swing band de Barcelona però amb membres d’arreu del món que ens oferiran un repertori de Hot Jazz i ritmes swing directes de New Orleans que ens deixarà amb la boca oberta. Si els haguéssim de definir amb un adjectiu diríem que són enèrgics, una energia desbordant que reenfoca grans clàssics del jazz de tal manera que resulta impossible no moure ni un peu.

Entre el seu repertori hi trobem estàndards de Gershwin, Berlin, Porter, així com també grans temes de Duke Ellington, Fats Waller o Benny Goodman. Brutals!
Un grup que ens farà alçar i ballar sense parar!

Banda:
Doc – Vocals, Bass // Juli – Clarinet, Saxophone, vocals // Mikha – Guitar & Banjo, vocals // Marti – Drums

My Sessions

Sopar i festa de gala

Sopar i Festa de Gala amb Jack&Jill, demostració dels professors i una gran batalla de bandes. No et perdis res! Totes les activitats del cap de setmana les trobaràs a l’Agenda del Feel & Swing. I si ja ho tens clar… Compra ara la teva entrada i viu el lindy hop amb tots els sentits!

READ MORE

Festa de divendres

Inici de la Festa! Vine a conèixer els professors, músics i cuiners amb qui compartiràs tot el cap de setmana. Els Doc Scalon’s Cool Cat Combo en directe i moltes sorpreses més! No et perdis res! Totes les activitats del cap de setmana les trobaràs a l’Agenda del Feel & Swing! I si ja ho […]

READ MORE