speaker-info

Judit Neddermann

Catalunya

No exagerem quan diem que la Judit Neddermann és una de les millors veus de l’escena musical catalana actual. Ho corrobora les seves col·laboracions amb grups com ara Coetus, Quartet Brossa, The Grampphone Allstar, Mazoni, Joan Colomo, Els Amics de les Arts, entre molts d’altres. La Judit no és només una veu, el seu talent i coneixements la fan una artista i creadora de cap a peus. Entre els seus registres destaca la música negra i el jazz, tot i que també es mou còmodament pel pop. La seva veu és seducció, força i intensitat.

Aquest 2016 ha presentat el seu segon disc “Un Segon” i vindrà al “Feel & Swing” per ensenyar-nos a entendre la musicalitat del jazz.

My Sessions

Classes del dissabte tarda

Inside the music amb Mikey Pedroza, Kamile Pundziute i Judit Neddermann Per ballar cal seguir els tempos però sobretot cal sentir la música. Més enllà de les matemàtiques cal gaudir de cada nota. En aquesta classe us ensenyarem a entendre què ens està dient la música, com interpretar-ho i, finalment, aplicar-ho al nostre ball. Els […]

READ MORE