speaker-info

The Speaksies Swing Band

Grècia

Directes des de Grècia arriben al “Feel & Swing” aquesta banda de swing per realitzar la seva primera actuació al país! La música de The Speaksies es caracteritza per un uptempo constant i la meravellosa veu de Caterina Sisinni que ens seduirà ja en la primera nota. Són una de les bandes destacades de l’escena internacional, el seu swing és místic, vibrant i emocionant a parts iguals. Escoltar-los és com viatjar fins a un club de jazz a Nova Orleans i ballar-los va més enllà dels sentits!

Amb el seu primer LP “Land of Plenty” s’han catapultat com una de les millors swing band a escala internacional, amb una gira que els ha portat a actuar a les grans capitals mundials del swing. Tenir-los al festival és tot un luxe i una ocasió única, hoppers!

Banda:
Caterina – Vocals // PanosK – ElectricGuitar // Giannis – AcousticGuitar // PanosV – DoubleBass // Manolis – Piano // Christos – Clarinet // Stergios – Drums

Participaran a...

Sopar i festa de gala

Sopar i Festa de Gala amb Jack&Jill, demostració dels professors i una gran batalla de bandes. No et perdis res! Totes les activitats del cap de setmana les trobaràs a l’Agenda del Feel & Swing. I si ja ho tens clar… Compra ara la teva entrada i viu el lindy hop amb tots els sentits!

READ MORE