Què és el Feel & Swing?

“Feel & Swing” un festival d’alçada

Del 25 al 27 de novembre, viu el lindy hop amb tots els sentits!

“Feel & Swing” és un festival de swing diferent, amb el que aconseguiràs un feeling amb la música, el lindy i l’entorn que mai has pogut viure abans. En el marc incomparable de Prullans de la Cerdanya t’oferim un cap de setmana ple de sorpreses, swing, emocions, gastronomia, natura… Apte per a tots els nivells i edats, l’únic requisit indispensable és portar el swing a les venes.

Amb més de 80 anys d’història ha quedat més que demostrat que el swing és un dels balls més engrescadors i socials que hi ha, leaders i followers es combinen per anar seguint uns tempos que ens omplen el cos de jazz i música negra. A “Feel & Swing” portem els beneficis d’aquest ball a l’extrem i els reconvertim en autèntiques experiències vitals i sensorials de la mà de professionals de primera línia.

Viatjarem fins als anys ‘30, gaudirem de música en directe amb swing bands internacionals, millorarem la nostra tècnica i expressivitat amb diversos tallers dirigits pels millors professors, ballarem hores i hores i, a més, compartirem la nostra passió amb hoppers arribats d’arreu.

Però això no és tot! Tindrem entre nosaltres al cuiner Isma Prados, un crack a la cuina i un apassionat de la música que ens farà viatjar fins a New Orleans en els anys 30 a través del nostre paladar!

“Feel & Swing” no és el típic Festival de Swing, vine a comprovar-ho!

Vine amb la família!

Durant tot el cap de setmana hi haurà activitats complementàries pensades per a aquelles persones que no siguin balladors i per als més petits. Si ets hopper i la resta de la teva família o amics no, no pateixis! A més de servei de cangur en les hores dels tallers, tots els assistents podran fer des d’excursions per la serralada del Cadí, spa, passejades amb cavall per la Cerdanya, i moltes activitats més.