Contingut dels tasters

Microswing:
Laia i Gustav

Moltes vegades el que busquem com a ballarins és fer-nos veure i fer grans moviments i exhibicions. En aquest taster, però, busquem tot el contrari. Anirem a buscar la senzillesa dels petits moviments per sentir la subtilesa d’allò que només percebem nosaltres com a parella i a experimentar el nostre ball únicament gaudint del que connectem amb la parella i amb la música. Gaudeix aquesta nova forma de ballar, menys és més!

Balboa al Lindy Hop:
Simon i Irene

Trobes que acostumes a tenir poc espai a les teves jams habituals? T’agradaria aprendre nous passos i connexions per poder gaudir en espais petits?

En aquest taster t’ensenyarem alguns moviments, connexions i passos que podràs aplicar en espais molt reduïts, sempre de Lindy Hop! A més, et donarem les eines perquè els passos que ja saps fer els puguis dur a terme d’una forma més petita. Sense espai també pots ballar!

Blues al Lindy Hop:
Mikey i Kamile

Moltes vegades la música ens suggereix un joc entre el Slow Drag i el Lindy Hop. Et proposem aquest taster per poder connectar amb l’esperit del blues. Et donarem les eines necessàries per dur a terme figures i moviments del blues, en músiques lentes que juguen amb diferents tonalitats pròpies d’aquest estil. Complementa el teu Lindy Hop amb figures senzilles però vistoses. Són el suplement ideal per quan la música ens suggereix quelcom puntual i volem expressar aquest moment a través del ball.

Consulta els horaris dels tasters

Accedir a l’agenda

O, si ja ho tens clar...

Inscriu-t’hi ara